resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 11990
    https://www.instagram.com/p/BYJFsl3Bkuw/?hl=tr

    kötü performansının arda turan tarafından kabul edilmesi evvela isabet olmuş. bir de "yine yapalım ama küfretmeden, saygıyla yapalım :("cı bir tayfa türedi kendilerine sorularım ve açıklamalarım şu şekilde;

    1- selçuk inan'a yapılan küfürlü tezahürat tam olarak hangi maçta ve ne şekilde olmuştur? bildiğim tek şey top ayağına gelince stadın bir kısmı tarafından ıslıklanması. bu konuda kesin olarak bilgilenmek istiyorum. sağda solda küfredildi falan bunları hayatta saymıyorum, zira hagi'ye bile küfredildi yani selçuk da kim? öyle bir hava var ki sanki bütün stat organize olarak küfürlü tezahürat yapmış ya da direkt yüzüne bir şey denmiş gibi. bilmiyorum belki de öyle olmuştur, beni bilgilendirin. "nolur kaptanımıza küfretmeyin :(" muhabbeti sıktı.

    2- kendisi sabri sarıoğlu ve umut bulut'un düştüğü duruma düşmüştür. kötü oynayan herkes ilk fırsatta yedeğe çekilirken, hatta devamı durumunda takımdan da gönderilirken (ki bunlar normaldir) selçuk'a kesinlikle taraftara ait olmayan "bilinmeyen bir el" tarafından inanılmaz bir kredi tanınmıştır. bu durum sabri ve umut'ta da olduğu gibi bir hayli ilginçtir; selçuk'u berbat performansına rağmen şartlar ne olursa olsun vazgeçilmez kılan nedir? işte bu yüzden de nefret edilen bir adam oldu. aynen sabri ve umut gibi. bu durum da akıllara doğal olarak lobi ihtimalini falan getiriyor çünkü selçuk asla bu takımın her şeyi ya da efsanesi olmadı.

    3- son 10 kupanın mimarlarından ve takımın kaptanı olmasından falan dem vurularak kendisine olan tepki ajitasyon ve demagoji le frenlenmeye çalışıyor. ben de merak ediyorum, o 10 kupanın tüm mimarları birer birer giderken selçuk hem de berbat son 2-3 sezonuna rağmen neden bu takıma kazık çaktı? babasının hayrına da oynamıyor anasını satayım hem hayvan gibi maliyet, hem de rezil bir oyun...

    sonra da duygu sömürüsü... ulan yıllardır resmen sınanıyoruz bu herife ve oynadığı iğrenç futbolla biz bam* mağdurlarının tahammül sınırlarını zorluyor. sonra da "ama küfretmeyin... :("

    o zaman bu herifi hakkaniyetli bir şekilde yedeğe çekecek, hatta takımdan yollayacak süreç niçin bu kadar gecikti / geciktirildi? galatasaray ve vefa üzerinden boş konuşan arda turan sen söyle bakalım, galatasaray futbol a takımı bir hayır kurumu mudur, darülaceze midir?

    edit: elmanderilic uyardı, östersunds maçında kendisine "siktir ol git selçuk" diye tezahürat yapılmış. yukarıda belirtmiş olduğum tüm bu durumlar üzerine bence bu tepkiye çok da şaşırmamak lazım. bir dahaki sefere selçuk istifa densin bari.
App Store'dan indirin Google Play'den alın