• 131
    arek milik geri döndü fakat mertens'in en uçta gözüktüğü sistem bence napoli için ideal.

    arkasında sürekli hareket halinde olan callejon, insigne, hamsik, zielinski, allan, jorginho gibi tam takım oyuncuları ile harika bir sezon napoli'yi bekliyor gibi.

    22 ağustos 2017 nice napoli maçı ve ayrıca hafta sonu oynanan 19 ağustos 2017 hellas verona napoli maçında oynanan futbol geçen senenin bir tık ilerisinde gözüküyor.

    sarri defans hattını o kadar ileride tutuyor ki oyunun boyu inanılmaz daralıyor, neredeyse 25-30 metrelik bir mesafede oynanıyor napoli maçlarında futbol.

    dün oynayan 22 ağustos 2017 nice napoli maçında ilk golde hamsik'in callejon'a attığı pasa bakarsanız, hamsik'in kafasını bile kaldırmadığını göreceksiniz. callejon'un arka direğe koşu yapacağını topla buluştuğunda biliyordu zaten. ezberlenmiş setler üzerinden oynuyorlar hucümları neredeyse.

    burada o bahsettiğim takım boyunu görebilirsiniz.

    http://gss.gs/13y.jpg

    burada da 22 ağustos 2017 nice napoli maçında hamsik'in callejon'a yaptığı asisti bulabilirsiniz.

    http://gss.gs/4Sc

    juventus'un bu sezon için yine güçlü bir kadrosu var fakat napoli'nin bu sene onları daha da zorlayacağına inanıyorum. geçen sene belki mertens'in en uçta oynadığı sistem ile sezona başlansaydı şampiyonluk gelebilirdi fakat kadro bu sene bozulmadı. milik iyileşti ve kulübe için çok sağlam bir alternatif oldu.

    bu sene o sene olabilir. sarri'ye dileniyorum ve bu bankacılık kariyerine şampiyonluk çok yakışır hocam diyorum.

    edit : aseriousman'in uyarısıyla youtube linki yenilendi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın