resim
Kojo Kwadwo Asamoah
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Orta Saha Sol
Yaş:35
Boy:1.73
Uyruk:Gana
  • 428
    juventus'tan adam almak çok zor iştir. şanslıysanız futbolcunun serbest kalma bedeli vardır ve öder alırsanız. ama yok juventus ile pazarlığa oturacaksanız sıkıntı büyük.

    kadrosunda hiç düşünmediği bir oyuncuyu satmak için transfer döneminin sonuna kadar bekleyebilirler. mesela asamoah juventus dışında bir takımda olsa şu an muhtemelen sivasspor maçında ilk 11 oynasın mı, oynamasın mı tartışması yapılıyordu.

    bir oyuncunun piyasası ortalama 4,5 m € ise juventus bu futbolcu için 5 m €'yu kabul etmeye hazırsa sizden 5,5 m € almadan o oyuncuyu transferin son gününe kadar tutarlar. transferin son günü 5 m € teklif edersiniz. gerekirse oyuncuyu 1 sezon kulübede çürütür ama yine de satmazlar. o 5,5 m €'yu alırlar. 100 bin € eksik için oyuncuyu kiralamazlar bile. böyle de bir kulüptür bunlar.

    dünyanın en zengin kulüplerinden birisi. ama adamlar tam esnaf. hani sözlükte "tok satıcı" tabirinin yanına juventus logosu koy, sırıtmaz. yeni logosundan kulübü tanımak zor olsa da "haaa tok satıcı mı, juventus'tur bu" diyecek çok adam çıkar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın