resim
Robin van Persie
Görev:Teknik Direktör
Takım:Heerenveen
Yaş:41
Uyruk:Hollanda
  • 1296
    sakat olmasa zaten mümkün değil buralara düşmezdi bu adam. kendisini severdim gelmeden önce. ancak hep burnu havada biriydi van persie. dolayısıyla kolay kolay türkiye'ye yolu düşmezdi o yaşta. hem de daha gelmeden 1 sene önce dünya kupasında o meşhur golü atmıştı kendisi. dolayısıyla sakat sakat gelmiş, hatta muhtemelen sakatlığı da çok ciddiydi ve yaşının da etkisiyle kolay kolay toparlanamayacağı biliniyordu ki kimse yanaşmadı.

    yani bir futbolcunun gelip yatması farklıdır, gelip talihsiz bir şekilde sakatlanması falan farklıdır. van persie zaten sakat geldi, hem de futbola dönemeyeceğini biliyordu bu adam. fenerbahçe muhtemelen doğru düzgün kontrol bile etmedi kendisini. o ara 4.yıldızı unutturma çabasındaydı ve terranao mudur nedir o herif tarafından açık açık dolandırıldı. muhtemelen senede en az 6 alıyordur bu herif. vay amk, 6 milyon euro verdiği adamdan gram faydalanamıyorlar.

    neyse fenerbahçe taraftarının en büyük mutluluğu galatasaray'ı yenmek olduğundan, van persie de geçen sene bize 2 gol attığından sorun yoktur sanırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın