resim
Samet Aybaba
Görev:Futbol Şube Sorumlusu
Takım:Beşiktaş
Yaş:68
Uyruk:Türkiye
  • 288
    25 ağustos 2017 galatasaray sivasspor maçı için:

    "galatasaray'ın zaaflarını not ettik. tudor'un takımı 60'ıncı dakikadan sonra düşüyor. cuma sürprize açık." sözlerinin sahibi teknik adam.

    hani prosedür gereği teknik adam diyoruz ama açıkçası teknik adam yazarken bile yüzümde hafif bir tebessüm oluşuyor işte öyle de bir futbol üstadı. neyse efendim zat-ı şahanelerinin buyurduğuna göre takımımız altmışıncı dakikadan sonra oyundan düşecekmiş ve dediğini yorumlayacak olursak sivas takımı da altmışıncı dakikadan sonra galatasaray'a üstünlük kuracakmış. vay vay vay. sen neymişsin be samet aybaba! ulan eşek kafa, hangi taktik bilginle maç içinde oyuncularına aktif dinlenme yaptıracaksın? hangi oyun kurgusuyla maça çıkacaksın da galatasaray hücum ettiği halde yorulurken sen yorulmayacaksın?

    çok büyük bir aksilik olmazsa üç fark mağlup şekilde gireceksin 60. dakikaya ve utanmadan kondisyon üzerinden rakibine laf sallıyorsun. kondisyonuna laf salladığın takım ligin en iyi kondisyonuna sahip. bre adam hiç mi maç izlemedin, hiç mi galatasaray'ın diri ve dirençli oyun yapısını görmedin? hangi akılla hangi mantıkla rakibinin en iyi olduğu yöne laf atıyorsun? bu maça beşli savunmayla çıkıp alan daraltacağız dersin, üçlü savunmayla çıkıp rakibin üstün olduğu orta sahayı kitleyeceğiz dersin, duran toplara çalıştık duran toptan rakibi vuracağız dersin, hücum edip rakibi çıkartmayacağız dersin, dersin oğlu dersin de kalkıp galatasaray takımına kondisyon üzerinden laf çarparsan laf çarptığın takım da cuma günü seni çarpar.

    cuma günü maçtan sonra ağlamayasın samet aybaba.
App Store'dan indirin Google Play'den alın