• 2787
    eğer hakemler tarafından ittirilmezlerse ve inanılmaz şanslı goller bulmazlarsa kesinlikle 2017-2018 sezonunda ligi ilk 3'te bitiremeyeceklerdir. kadroları iyi değil, oynadıkları oyun rezalet, aykut kocaman'ın ağlamaları başka, taraftarları takıma inancını yitirmiş. yarışa dahil olmaları için cidden haksız rekabet içerecek bir şeylerin olması lazım.

    birde şöyle bir düşüncem var. belki saçmalıyor olabilirim. şayet yarışa dahil olurlarsa beşiktaş'ı değil de özellikle bizi yıldırmak için medya üzerinden saldıracaklarını düşünüyorum. tetikçileri direkt devreye gireceklerdir. hatta arttırıyorum ben saraçoğlu'nda bizim futbolculara ırkçı saldırılar bile beklerim. direkt olarak futbolcularımızın motivasyonunu kaybetmeye yönelik hareketler yapabilecek potansiyeldeler. yazdıklarım antuvari olabilir ama bilmiyorum anlık aklıma geldi karalamak istedim.

    işbu entry, dün aykut kocaman'ın "şampiyon olacağız gibi görünüyor" sözü ve bafetimbi gomis'e yapılan ırkçı saldırıdan sonra moralinin bozulup bozulmayacağını düşünmemden ötürü yazılmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın