• 71
    görmeyeli sayıları pek bir artmış, sözlüğün taze kan ihtiyacını karşılamaya çabalayan yazar grubu.

    yeni nesil yazar alımları başladığında, klasik olarak, bir önceki neslin bir takım talepleri olur. gördüğüm kadarıyla buradaki yazar arkadaşlarım da isteklerini belirtmişler. benim tek isteğim, daha önce söylenenleri, kendilerine verilen tavsiyeleri göz önünde bulundurmaları. "çabamızın adı galatasaray" diyorsak ve galatasaray adını, her alanda en tepede görmek istiyorsak hepimize sorumluluklar düşüyor elbette.

    büyümekte olan bir aileyiz ve aile bireyleri arasındaki bağlar ne kadar sıkı olursa, temeller de bir o kadar sağlam olur. en eskisinden en yenisine kadar tüm yazarların belirli sorumlulukları var elbette. sorumluluk almak insan doğasının gereği. her ne kadar hayko cepkin "hepimiz sorumluluk sahibi olamayacak kadar benciliz" dese de, biz ona kulak asmıyoruz ve kendimizi kontrol edebiliyoruz.(u: kontrol edebiliyoruz değil mi haşmet?)

    bu entry geç kalmış bir "hoşgeldiniz" deme şekli aslında. her ne kadar bu mesajı vermeyi pek beceremesem de... neyse efendim, hepiniz hoşgeldiniz ve hoşgeleceksiniz. dilerim ki gerçekten "hoş" gelirsiniz.

    (not: rica ediyorum şu msn dilinden kurtulmaya çalışın. alfabemizde "i" harfi var, onun yerine "ı" kullanmayın. hayır bir kere görüyorum tamam, iki kere görüyorum tamam, üç-dört-beş tamam; ama bu da sinir sistemi. bir süre sonra kaldırmıyor. en nihayetinde bir ricadır, kırmayın.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın