resim
Mircea Lucescu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:78
Uyruk:Romanya
  • 1480
    fatih terim'in hiçbir şartta milli takıma çağırmadığı ve her şartta çağırdığı birkaç oyuncu vardı. alper potuk, ömer ali şahiner, ali turan, tolga ciğerci, aytaç sulu milli takıma ya hiç giremediler ya da forma şansı bulamadılar. ahmet çalık, semih kaya, volkan şen, selçuk inan, ozan tufan gibi isimler ise çok kötü oynadıkları dönemlerde bile takıma girip forma şansı buldular. lucescu'nun ilk hamlesi bu duruma bir son vermek olacaktır diye tahmin ediyorum.

    bunun dışında emre belözoğlu'nu milli takıma çağırırsa hiç şaşırmam çünkü havuzda oğuzhan ve nuri şahin hariç çift yönlü ortasaha oyuncusu yok. ama gel gör ki ne oğuzhan ne nuri 36 yaşındaki emre kadar efektif oynayamıyor. eğer luce "yaşlı oyuncuyu milli takıma alamam, geleceğin takımını kuracağım" demezse kadroya ilk yazacağı oyuncu emre olur.

    bakalım lucescu terim'in takımını ne kadar değiştirecek? sezona kötü başlayan babacan'ı kesip harun tekin'i deneyecek mi? gökhan gönül'ün yokluğunda riske girmeyip şener'i mi oynatacak yoksa başka bir çözüm mü bulacak? mahmut tekdemir'e, alper potuk'a, tolga ciğerci'ye forma verecek mi? takım oyununa faydalı ama gol vuruşu zayıf olan cenk'i mi, topu ayağına bekleyen leblebici burak'ı mı ilk 11'e yazacak?

    ilk defa milli takım kadrosunu büyük bir merakla bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın