• 5
    sahaya bıçakla girenler için ülkenin başbakanı
    “iki kupayı birden kazanan konyaspor’u gönülden tebrik ediyorum. konyaspor’a verilen cezanın da inşallah en hafif şekilde atlatılması için gereken gayreti göstereceğimi de burada sizinle paylaşmak istiyorum”
    şeklinde konuştu.
    bir önceki başbakan ise
    “sadece türkiye değil avrupa’da da bizi temsil eden konyaspor’a teşekkürü borç biliyorum. tam da konyaspor avrupa sahalarına çıkmaya hazırlanırken al bayrağı oralarda temsil etmeye hazırlanırken verilen cezayı da haksız bulduğumuzu ifade etmek isterim. böyle bir şehri, türkiye’yi avrupa’da temsil etmeye hazırlanan bir kulübü manevi olarak bu derece psikolojik bir darbeye muhatap kılmak doğru olmadı, yakışmadı. konya’ya hiç yakışmıyor. konya çok daha iyisini hak ediyor. inşallah konyaspor bu cezayı verenlere en iyi cevabı sahada verecek"
    yeni türkiye'de sahaya bomba ve bıçaklarla girenlere yaklaşım bu.
    khk'lar ile işinden olan ve haklarında herhangi bir yargı kararı bulunmayan açlık grevindeki iki kişinin yaşaması için pankart açan 10 kişi hakkında tutuklama kararı verildi.
    memlekette hemen her ay yüzlerce polis onlarca emniyet müdürünün yeri değişiyor, yani hala emniyete güvenilmiyor ama fetö'cü polis ve hakimlerin istihbarat ve fişlemeleriyle yüzlerce, bnlerce insan işinden ekmeğinden oldu.
    bunların bir kısmı tekrar incelendiğinde suçsuz oldukları ortaya çıktı, pardon denildi.
    işte o suçsuz insanlara da terörist muamelesi yapıldı.
    allah affetsin kandırılmayalım artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın