resim
Tolga Ciğerci
Takım:Ankaragücü
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 1644
    rol oyuncusu.

    tudor'un verdiği bir nevi tamamlayıcı rolünü olağanüstü enerjisiyle başarıyla yapıyor. bunu disiplinli oyununa da bağlayabiliriz. dün oynanan 19 ağustos 2017 osmanlıspor galatasaray maçı'nda 90+'da sağ kenarda top sürüyordu misal. bu inanılmaz bir güç gösterisi bence. karabükspor'dan örnek vermek istemiyorum pek ama tudor'un bir önceki takımında poko'nun nasıl oluyor da sağ kenarda oynadığını görüp şaşırıyorduk. ama adam ortada bitiyordu birden. topla yetenek var mı poko'da? yok. ama gücü var, hızı var, takım hücumdayken +1 olup savunmanın kafasını karıştırıyor, top rakipteyken bir nevi serbest savunmacı olarak tüm baskılara +1 olarak alan daraltıyor.

    tolga da bu takımda bu rolü üstlenebilecek tek oyuncu.bu yüzden öne çıkıyor. şansı karabükspor'da değil, gerçekten çok çok kaliteli bir takımda olduğu için daha fazla pozisyona girebiliyor ekstra adam olarak. bu çalışkanlığını da oyun ödüllendiriyor. 2 gol attı şimdilik. 5'i geçemeyebilir de, 10'a yaklaşabilir de. tolga'ya ve futbol şansına kalmış. he olur da ben bu kadar pozisyona giriyorum, biraz da bitiricilik çalışayım derse ne ala.

    feghouli geldiğinde rodrigues ile büyük forma yarışına girecek. ben tolga'nın kenar dışında ilk 11'e çıkacağını pek düşünmüyorum.

    ama en kötü takımın dinamizmi bozulmadan göbeği yedekleyebilecek bir oyuncu olacak.

    yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın