• 53
    bu sene izlediğim en kötü şampiyonlar ligi maçıydı. bu iğrenç maç için fenerbahce ve arsenale teşekkür ediyorum(!) fenerbahçe 8 nisan 2008 chelsea fenerbahce macinda bundan daha karakterli ve daha kaliteli bir futbol oynamıştır.
    bazı göze çarpanlar olaylar ise :

    semih'in oyun kurucu olarak oynamış olduğu maçtır şöyle ki; fenerbahce savunmada 6 kişi çakılı oynayıp, önlerinde duran 2 tane orta saha oyuncusun da savunmanın önünde ek bir defans görevi yaptığı için kendsi * fenerbahce cezasahası önünden guizaya uzun paslar göndermiştir.guiza da arsenal ataklarını savuşturmuş,defansına yardımcı olmuştur.

    ayrıca aragones'in atak yasağı bu maçta kendini göstermiştir ; fenerbahçe kontra atak yakaladığı zaman ileriye çıkmaktan korkmuştur sebebi de 8 kişiyle savunmaya yüklenen bir takımın doğal olarak atağa çıktığı anda defansının boş kalması ve pozisyon verecek hale gelmesindendir.

    arsen wenger'in en az 20 pas yapmadan şut çekmeyin uyarısını da anlamak mümkün değildir nitekim ceza sahası içinde 15 pas yapıp kaleye şut çekmeyen arsenal ortada sıçan oynamıştır.

    gökhan gönül'ün yerlerde yatmasıyla beraber arsenalli futbolcular,teknik heyet ve taraftarlar galeyana gelmiş sabri ugan da bunun üzerine profesyonelce hareketler demiştir.

    sonuç olarak herkesin bildiği gibi fenerbahce'nin matematiksel olarak gruptan çıkma şansı devam ediyor,mantıksal olarak devam ediyor mu dersek; kişiden kişiye değişir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın