resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Pendikspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 694
    17/18 sezonu'nun ilk iki maçı'nda orta sahaya müthiş enerji kattı. fakat önlem alınmazsa galatasaray'ın zayıf karnı bu arkadaştır. mesela 2. karşılaşma olan osmanlıspor deplasmanında atılmaması bana göre hakemin lütfudur. ancak biliyoruz ki iyi giden galatasaray'ın hızını hakemler pek güzel kesmişlerdir hep. bu gün ndiaye'ye çıkmayan kartlar gelecekte bol kepçe verilecektir. sanıyorum kendisine gerekli uyarı yapılır veya yapılmıştır.

    ayrıca bu arkadaş koşuyor ediyor ama baskı yediğimiz anlarda değerini 10 milyon eu'ya çıkaran özelliği driplingle rakip takımın presini delmeyi daha çok kullanmalı. zaten adamın oyun karakteri bu. ekstra bir çabaya da ihtiyacı yok. maçın bu evresinde oyundan alınan değil oyunun üzerine kurulduğu futbolcumuz haline gelmeli. bu kapasitesi var. belki biraz da maç sonlarındaki düşüşler kondisyonla alakalıdır. ilerleyen haftalarda ortadan kalkabilir. takımın en önemli silahlarından biri ndiaye'nin baskı yediğimiz anlarda yapacağı driplingler.

    zaten bu işi iki defa başarıyla uygulayıp takımı kontraya çıkarsa rakip psikolojik olarak biter. baskısı kırılır. kart veya kartlar aldırır.

    fakat totalde eleştirdiğim bu iki husus takım birbirine alıştıkça, kondisyonu oturdukça daha iyi olacaktır. ligin 3. haftasında ilk golünü bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın