resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 1118
    eee galatasaray taraftarı bu...
    kimse kusura bakmasın kaşınıyoruz. bir gün öyle bir ders verirler ki bize ancak o zaman anlarız bir şeylerin kıymetini. kıymet bilmezliğin bu kadarı. yazık çok yazık, vallahi de billahi de sahada aslanlar gibi mücadele eden belhanda'nın emeklerine yazık. gamsızlık, laubalilik... algı mı yaratmaya çalışıyorsunuz? havaya girmiş galatasaray camiasının havasını mı bozmak istiyorsunuz? daha da önemli bir soru sorayım, maçı nerenizle izliyorsunuz? lafım herkese de değildir, mesaj yerine gidecektir.

    tabi ya. gomis kazma, belhanda gamsız, ndiaye siyah, maicon kel...

    gamsız dediğiniz belhanda kaç kilometre koşmuş bir bakın, sonra da gidin geçen sene taptığınız adamlar kaç kilometre koşmuş ne kadar top kapmış bir araştırın. mesele ''ben yanılmam'' psikolojisiyse durum vahim, yok bu değil de mesele alttan alttan çomak sokmaksa daha da vahim zira galatasaray çomak sokmakla dağılabilecek bir takım değildir, tarihi boyunca da olmamıştır. o çomak döner, galatasaray'ı alttan alttan karıştırmaya çalışanları elbet bulur.

    galatasaray formasını sahada aslan gibi taşıyan, bu formanın büyüklüğünü sonuna kadar gösteren hiçbir oyuncunun hakkını yedirmeyiz.

    bu bügün belhanda olur yarın ndiaye, belki fernando.
    bu formanın hakkını veren hiçbir oyuncunun hakkını yedirtmeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın