• 5632
    hadi beni şimdi ofsayt yağmuruna tutun tutabilirsiniz ama bir kısmı ağır dönektir arkadaşlar. muhtemelen o ofsaytı verenlerde işte bu döneklerden oluşuyordur.

    neden mi? ulan daha 1 ay öncesine kadar tudor şöyle tudor böyle diyip asıp kesiyordunuz. takım bu sene de bi başarı sağlayamaz ligde yine 5. olur diyip duruyordunuz. ne oldu şimdi? herkes birden tudor'u sevmeye hatta bi kısmı tapmaya başladı neymiş takım çok koşuyormuş. ulan hani 1 ay öncesine kadar sadece takım boş koşu yaparak bir bok yapamıyordu? hani hiçbir taktiği, bi organize atağı yoktu noldu olum?

    şimdi aralarından bir kaçı diyor ki; ulan takım kötüyken kötü demeyelim mi? ulan bre dönek. ben sana takıma destek verme ya da tam tersi takım kötüyken hayır bu takım iyi. mi de diyorum? ben diyorum ki madem bu kadar çabuk dönecektin. o zaman ilk haftadan asıp kesmeyecektin. tudor'cuğunuzu da takımı da diyorum. işte bu yüzden döneksiniz. işinize nasıl geliyorsa rüzgar nerden esiyorsa, nabza göre şerbet olayı vardır ya. işte o sizsiniz.

    bana sorarsanız? ben halen daha tudor'u da dursun'u da gram sevmiyorum. oynattığı futbol da gram umrumda değil. bu ikisi da galatasaray'dan gidene kadar izlemeyeceğim de takip de etmeyeceğim. şampiyon olsak bile. ahtım var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın