• 2498
    bu başlığa ilk defa yazıyorum,bugünün maçları hakkında birkaç önerim olacak.

    sözlüğe genelde mls hakkında entryler giriyorum.oradan 2 maç önerisiyle başlamak isterim.

    montreal impact - real salt lake: 1 : montreal piatti'nin sakatlıktan dönüşü ve dzemaili'nin form tutması ile birlikte hücumda gayet iyi bir takıma dönüştü.hafta içi ligin önemli takımlardan chicago'yu içeride 3-0'la geçtiler.salt lake'in deplasmanda bu maç için şansı yok.

    chicago fire - toronto: üstü 2.5 : chicago'nun mls için gayet iyi bir kadrosu var.doğunun iki güçlü ekibi karşılaşacak.iki takımda da çok etkili gol silahları var.karşılıklı gollerle 2.5 üst barajı rahatlıkla geçilecektir.

    j. bialystok - slask wroclaw: 1 : geçen senenin normal sezon lideri jagiellonia bu sezona biraz sallantıda başladı fakat geçen hafta korona deplasmanında aldıkları galibiyet onlara moral verdi.evlerinde slask'ı yeneceklerini düşünüyorum.

    osmanlıspor - galatasaray: 2 geçen haftaki oyun hepimizi umutlandırdı.osmanlıspor'un da deplasmanda yeni malatya karşısındaki kötü performansı bu maç için iştahımızı iyice açtı.rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum.

    sivasspor - yeni malatyaspor: 2 sivasspor'un kone dışında dişe dokunur pek bir takviyesi olmadı.geçen hafta aksihar maçında neredeyse pozisyona giremeden maçı bitirdiler.malatyaspor'un kontra atağa uygun bir futbolu var.kazanacaklarını düşünüyorum risk almak istemeyenler 02ç oynayabilir.

    juventus - cagliari calcio: 1 serie a başlıyor.son şampiyon juventus güç kaybeden cagliari'yi rahat geçecektir.isteyenler handikap 1 oynayabilir.

    hellas verona - napoli: 2 sarri'nin hayat verdiği napoli ligin tecrübeli ama yeni ekiplerinden verona'yı zor da olsa kaliteli ayaklarıyla geçmesini bilecektir.hafta içindeki nice maçını rahat bir skorla kazanmaları bu maç için avantaj.lige galibiyetle başlayacaklarını düşünüyorum.

    hepinize iyi haftasonları,hürmetler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın