resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Pendikspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 679
    kayserispor gibi hem fiziken hem oyun yapısı olarak dirençli bir takımı bile orta sahada ezmemizi sağlayan isim olmuştu fernando ve belhanda ile beraber. bu haftaki rakibimiz ise ligin direnç olarak en düşük seviyedeki ekiplerinden osmanlıspor olacak. * osmanlı takımı kanat aksiyonlarında da başarız bir takım bu sezon özelinde baktığımızda, bununla beraber teknik direktörlerinden dolayı inanılmaz konsantrasyon eksikleri var. böyle konsantresi düşük takımlara karşı ndiaye tarzı oyuncuların yapacağı ani pressler çok önemlidir. ndiaye de bunu seven bir oyuncu olduğundan özellikle bugünkü maç özelinde bu tarz çok pozisyona gireceğimizi düşünüyorum, aynı şekilde ndiaye'nin baskısıyla top kapıp gol atabileceğimizi de öngörüyorum diyebilirim.

    rakibin kanat aksiyonlarında yetersiz olması galatasaray kurgusundaki takımlar için çok önemli zira kanatlarda sıkıştıkları zaman oyunu ortaya yıkmaya çalışacaklardır ve hem fizik hem kalite olarak daha iyi olan orta sahamız da rakibe burada önemli bir üstünlük kuracaktır. ndiaye- tolga- fernando üçlüsüne burada temel olarak epey iş düşecektir, dediğim gibi orta alandan gelmeye çalışacaktır osmanlıspor takımı ve orta üçlümüzün diri kalması çok önemli bu maç özelinde.

    osmanlıspor maçında oyunsal hedefimiz ilk yarım saat yüksek baskı -bu baskının gol getireceğini düşünüyorum, rakibin konsantrasyon sorunları var illa ki hata yapacaklardır- daha sonra devre bitene kadar rölantide bir oyunla orta alanımızı dinlendirmeliyiz. ikinci devreyse bir müddet kapanıp hızlı hücumlarla rakibe tehdit oluşturmalı ve rakibin direncini kırarak üzerimize gelmemeleri gerektiğini göstermeliyiz. ardındansa tekrardan yüksek baskı ile gol veya goller aramalıyız. zaten osmanlıspor takımının dakika yetmiş gibi oyundan düşeceğini tahmin ediyorum. bilhassa da son yirmi dakikaya skor olarak önde girerek oyun arzularını yok etmeliyiz.

    ndiaye'ye çok iş düşecek, onun diriliğine maç boyunca ihtiyacımız var. ayrıca koray günter hamlesinin dakika 65'i geçmemesi gerektiğini düşünüyorum. orta alanı maçın her dakikası diri tutarsak rakibimizi zorlanmadan geçeriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın