resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 1764
    galatasaray'ın o müthiş 2000 jenerasyonuna 2-3 tane başka takımlardan oyuncu ekleyemek sayesinde dünya 3. olmuş teknik direktör.

    vallahi bu şekilde. zaten başka bir şekilde olmasına ihtimal veren varsa futbol tartışılmaz onunla. tiner tartışabilirsiniz, futbol saçma olur. aynı şekilde şikeli 2011 sezonunda da sadece aykut kocaman ve aziz yıldırım looser'lığı bir araya geldiği için aslında şampiyon olabilmiştir.

    son iki sezon da malumunuz zaten. beşiktaş'ın bütçesinde ödemeler kaleminde "futbolculara ödemeler" yerine "mhk ödemeleri" yazsa şaşıracak olanınız çıkar mı? 2 sezondur bunlara verilen hakem desteği atıyorum antalya'ya verilse onlar da şampiyon olurdu. olurdu abi ne var yani bunda.

    geçen hafta olmayan penaltı, bu hafta talisca denilen finonun kırmızısı, haftaya ne var rakibin en etkili oyuncusunu av tüfeğiyle (çok afedersiniz ama) g*tünden vurup 2.80 uzatıp maçı almak mı?

    hayır bir de bu kadar tantanaya rağmen halen ağlıyor "so moloso" falan diye. he ölsün zaten futbolcular susuzluktan. insan vücudu susuz bu sıcaklarda spor yapamaz, bunu bile bilmeyecek ve "çoy moloso do vorolson" diyecek kadar da sığ bir insan işte. teknik direktör falan değil.

    milli takımda da değildi, trabzon'da da değildi, bursa'da da değildi, tiner jk'de de değil. hikmet karaman kadar bile teknik direktör değil. bomboş bir insan sadece.

    vatan sevgisini de gördük son olayda. nasıl biliyor musunuz? klavye başından şunları öldürelim bunları asalım şunları keselim diyip de askerlik yaşı geldiğinde "bedeliiiiiii" diye ağlayanlar varya, onlar kadar falan da vatan sevgisi vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın