• 51
    bu işin dursun'u, levent'i, ünal'ı, adnan'ı yok. o arsa değerliydi ve galatasaray gibi aydınlık geleceğe ışık tutan bir değere yar edilmemeliydi. ihale günü güzel fiyata pazarlandığını söylemiştik. ederi bu demiştik. 6 milyar tl'lik hayal kuran arkadaş arada gazetelerin ekonomi sayfasına bir baksın. ama öyle türkiye çoğ eyidir diyen gazetelere değil. gerçekten gazetecilik yapanlara, bulunması kolay değil zira az kaldı.

    euro 4.2, dolar 3.55 tl olmuş 6 milyar liralık konut satışı bekliyoruz. hem de piyasada yaprak bile kımıldamazken, sadece araplar alıyor, yakında ırklığımızın artması sebebiyle onlarda bu ülkeye küsecek, almayacaktı. 6 milyar tl hayal yani. ha bundan 4-5 sene önce olsa olabilirdi bak. yani ünal aysal'ın yetki istediği dönemde.

    bir de şunu söylemek lazım arsamız çok büyük ama bununda bir dezavantajı var, alabilecek kişi sayısını azaltıyor. yani metrekaresi 3000-4000 dolar olan yer örneğin 100 metrekare yerdir, 300 metrekare arsanın fiyatı mesela 2500-3500 dolar arasına düşer çünkü alacak kişi sayısı azalır. bizim arsanında büyüklüğünün dezavantajı budur. yani öyle 3k-4k dolar metrekare beklemek mantıklı değildir. aslına bakarsınız konumuz da bu değildir.

    şimdi galatasaray taraftarının artık uyanması gereklidir. nasıl fenerbahçe taraftarı 3 temmuzdan sonra birleştiyse (bazı konularda haklı olarak, yoksa şike yapılmıştır ve nettir.) bizimde birleşmemiz lazım. evet malesef bu yönetime rağmen birleşmemiz lazım. şurası belli ki malesef ve malesef riva elden gitti. mecidiyeköyden sonra bir kazıkta buradan yedik. zararımız açıktır. ilk etapta 200 m zarar ettik, bu daha da büyüyecek. ama bunun hesabını sormazsak florya'da gidecek. ada da gidecek. herşeyimiz elimizden gidecek. bu belli bu adamların bize büyük bir düşmanlığı var. 2019'da kurtulduk kurtulduk, yoksa galatasaray biter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın