• 974
    (bkz: levent nazifoğlu/#2130202) 5 ay önce kendisi hakkında bu entry girmişim, şimdi ekliyorum bu adam kulüp üyeliğinden atılmalıdır.

    dediklerinin %100 doğru olduğunu varsayalım -ki değil- bu hal, tavır, adap, edep nedir? fikrini söylebilirsin tabi ki, ama bu çirkinlik niye? ben böyle terbiyesizlik görmedim.

    bir de bağırıyor arkadaki bir takım adamlara " benim tarafimdaki arkadaşlar lütfen susalım" diye. bakın bu durum yıllar önceki fenerbahçe'yi aklıma getirdi. yok fenerbahçeli iş adamları, yok fenerbahçe bilmem ne derneği, yok fenerbahçeliler derneği diye dallanıp budaklanır, çevrelerinden bir kişiyi başkan yaparlar, sonra o başkan bunlara pay verir, sırt çevirilerse olağanüstü genel kurul yapılırdı. aziz yıldırım bu grupların hepsini yıktı. simdi levent bey'e sormak lazım, yapmak istediğiniz şey bu mudur ? galatasaray genel kurulunda üstünlük sağlayıp, istediğiniz adamı başkan seçtirip, üzerinden fayda sağlamak mıdır? görünen o.

    belli ki ileride başkan adayı olmak istiyorsunuz, şimdiden söyleyim boşuna hiiiiiç uğraşmayın, olamazsınız. beyaz tv'ye çıkarak sağa sola da yanlamaya çalışmayın. olmaz yani, ha beşiktaş'ta olur, fenerde belki olur ama galatasaray'da olmaz. galatasaray aklı hür, vicdanı hür insanların yeridir. sizin gibi 3-5 kişi yan yana gelince kendini birşey sanan, cebinde 3 kuruş parası var diye. 112 yıllık kulübün yönetim kuruluna her ne sebepten olursa olsun, terbiyesizlik yaptığını iddia eden adamlara verilecek kulübümüz yok bizim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın