resim
Levent Nazifoğlu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:60
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 961
    kulüp içerisindeki "statüko" yada "derin galatasaray" yada başka ne derseniz deyin o yapı tarafından önce 6. olunan sezon sonrası dursun özbek'e siper için kullanılmıştır.
    bu kullanılma sırasında %90 olasılık serdar aziz ve cavanda gibi isimlerden de büyük komisyon yemiştir.
    şimdi de o komisyonun kesilmesi söz konusu olunca çıkıp ortalığı yangın yerine çevirmiştir.

    "eski" yöneticidir. "yeni" yönetici olamayacak vasıftadır. asla da olmaması gerekmektedir.

    şimdi diyeceksiniz ki ağır itham var burada. hayır yok. kendi söyledikleri dışında bir şey yok. bakın, http://www.webaslan.com/...-kavga-SXHBQ96783SXQ

    doğrudan alıntılayalım ne demiş,

    --- alıntı ---

    konuşmasına devam eden nazifoğlu, "ben, galatasraylı futbolcular derneği başkanıyım. bir hurafe çıktı. biz yönetimden para alıyormuşuz, yönetim bize para veriyormuş. sayın başkan seçildikten sonra bizim dostluğumuz son 20 güne kadar çok iyiydi. bizim 112 yıllık kulübümüzde şu an her ay para ödememiz gereken oyuncularımız var. 'sportif aş'den size bir sponsorluk anlaşması yapalım' dedi bana başkan. 'ödemeleri öyle yaparsınız' dedi. bize o para 3-4 ay geldi. o paralarla çalışanların ev kiralarını, masraflarını ödüyoruz her ay. yani işin aslı oradan gelen para kimsenin cebine girmiyor, bunun bilinmesini istiyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

    --- alıntı ---

    siper olduğu dursun aydın özbek için statüko'nun kendisini yemesini yediremeyen bir adamın sözlerini okudunuz. ortada bir para var, o para senin cebine girmiyor ama buna rağmen sen bu para için divanda söz alıp konuşuyorsun. yemeyelim birbirimizi levent! cebine giren kesilince aslansın, cebine girerken "dursun başkan çok yalnız kalıyor" diye açıklama yapan bir garip insansın.

    ha bir de buyurmuşsun ki "bazen taraftarın da karşısında olmak gerekir".

    bizim hep karşımızdaydın. çünkü sen de, senin kadar kaç tane varsa alayınız da bizim yanımızda yer alabilecek kadar galatasaray sevdalısı değilsiniz! menfaatiniz, paranız, 3 kuruş için sevginiz olmasa bizim gibi 24 saat bu armayı düşünerek yaşamazsınız! biz sevgimizden aklımızdan atamazken siz ise cebinizin sevdasından aklınızdan atamıyorsunuz! bundan alayınız bizim karşımızdasınız, benim karşımdasınız! benim yanımda olamazsın sen! yanımda olabilmeye galatasaray'lılığın yetmez senin de ağa babalarının da!
App Store'dan indirin Google Play'den alın