resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 11839
    kendisinin gitme zamanı gelmiş hatta geçmiştir. taraftar olarak kendisinden, qral panpasının yanına gitmesi ve bunu yaparken cebimizden para çıkartmaması dışında bonservis gibi bir beklentim yoktur.

    2.9 m euro alıyor selçuk. bu parayı alan adamı, mevcut ekonomik şartlarda kulübede oturtamazsınız. sahada oynayamadığı için sahada da olması mümkün değil.

    misal; 2 m euro maaşı nedeniyle tolga'yı eleştiriyoruz ama tolga yeteneksiz ve kafası çalışmıyor. kimse çıkıp mücadele etmiyor diyemez. ha sadece mücadele ediyor diye 2 m euro verilir mi? verilmez ama selçuk yeteneksiz veya gerizekalı olmamasına rağmen oynamıyor, mücadele etmiyor; saha içinde el freni, saha dışında ise mikserlik yapıyor.

    tudor hazırlık maçları ve ligin ilk haftasında oynadığımız kayseri maçında koray'ı ön libero olarak kullandı ve gördük ki koray fark yaratmıyor. yani koray girince takımın hızı düşmüyor, yan pas geri pas oyunu başlamıyor. hatta çapraza güzel bir pası var ki koray'ın 10 dakika attığı pasın benzerini 3 senedir atmadı selçuk.

    şu an orta saha rotasyonunda badou, fernando, tolga ve koray var. tolga'nın ekstrem maaşına rağmen tolga+koray'ın maliyeti selçuk inan ediyor. fernando ile badou da -inşallah- aynı anda başlarına bir şey gelmediği sürece koray ve tolga ile yedeklenebilecek adamlar.

    bu düzende selçuk bildiğin ıskartaya çıkıyor. saha içinde yok ama eminim mikserlik faaliyeti tam gaz devam ediyordur. bu şartlar altında kendisi sadece zarardır. gitmesi, gönderilmesi gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın