• 1522
    sırf yabancı sınırına elleşmesinler diye başarılı olsun istiyorum. istiyorum ki, yarın öbür gün kendi salaklıkları yüzünden gruptan çıkmayınca "işte bakın ligde oynayamayan adamlar haliyle gruptan çıkamıyor" demesinler diye.

    yine kazakistan deplasmanda letonya'yı yensin, selçuk melçuk son dakikada frikikten yazsın, bala göte gidelim de dünya kupası'na, bu adamlar sussun.

    niye en ufak bir şeyde hemen yabancı sınırına dokunuyorsunuz siktiğimin yerinde. ya bir bırak elleşme, daha üçüncü senesi bu sınırlama kalkışının. bir beş seneyi tamamlayalım, bak gör daha ne adamlar gidecek avrupa'ya. dursun'dan kurtulunca galatasaray, şampiyonlar liginde gruptan çıkacak daha.

    kırk yılın başı çok iyi bir şey yaptınız, daha üç sene olmadan kaldıracaksınız onu da.

    ben anadolu takımlarında üç maç gol atıp, kapağı istanbul'a atan, sonra da götünü yayıp memur gibi salla başını al maaşını takılan çöp tenekeleri görmek istemiyorum. bu yalnızca galatasaray için değil, beşiktaş için de, fenerbahçe için de, hatta anadolu takımları için de en iyisi. bıkmadınız mı bu leşlere dünya paralar verip, bir sezon sonra göndermek için kıçınızı kaşımaktan?

    sorsalar liberaliz derler, giderler böyle boktan kısıtlamalardan medet umarlar sonra da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın