resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 1403
    14 ağustos 2017 galatasaray kayserispor maçı'nda hiç sırıtmadı ve gayette güzel bir performans sergiledi. sebebi ne diye soracak olursak;

    bu adam norveçten sistematik bir takımdan geldi. şöyle diyelim işleyen bir makine olsun galatasaray ve her pozisyonda oynayan oyuncu birer dişli olsun, işte tam bu anda linnes galatasaray'da hiç olmadığı kadar etkili oynar ama gel gör ki geçen 2 sezonda galatasaray ne bir makine ne de bir sisteme sahipti.
    ayrıca linnes kadromuzda bulunan en çok yönlü oyuncu kendisi ofansif orta saha, sağ-sol kanat, sağ-sol bek pozisyonlarının hepsini oynayabilmekte bu da takımda kadro derinliği yaratmakta en önemli oyuncu haline getiriyor kendisini.
    sistematik ve kaliteli kadrolarda linnes gibi görev adamı insanlara ihtiyaç duyulur, tabiki kwadwo asamoah'a gelsin istiyorum ama linnes bu takımla sürekli sol bekte oynamaya devam ederse sırıtma imkanı vermiyorum. kendisi savunmadan çok hücumu düşünen biri ve fernando reges gibi bir oyuncunun olması kendisinin daha fazla ileri çıkmasına olanak sağlıyor. kısacası asamoah gelmezse üzülecek bir durum yok kendisi bu takımla değerini 3-4'e katlar.

    umarım bu başarılı performansı devam eder ve form grafiği yükselerek en kaliteli halini bize gösterir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın