resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 993
    mehmet demirkol'un tanımına göre "gol için yaşayan oyuncu. hırsı ve isyanı var, ancak oyuna yönelik olarak ve pozitif şekilde var. bu çok önemli" diyerek nitelediği futbolcu. bence de çok doğru bir tanım oldu bu gomis için. en kısa ve en net yorum oyuncu için buydu şimdiye kadar duyduklarım arasında.

    ayrıca 14 ağustos galatasaray kayserispor maçında attığı ilk goldeki hareketleri size de drogba'yı anımsatmadı mı? yemin ederim o topu çekişi, kaçışı, hatta vücudunun aldığı şekil de aynı drogba gibiydi.

    allah muhafaza, ndiaye, fernando ve belhanda sakatlanmazsa ve yine böyle boş beslenirse 18-22 gol arası bir rakama "rahatlıkla" ulaşır. zaten bir şampiyonluk için yeterli bir rakam bu. fazlası ekstraya girer. benim için bu kadar gol sayısı yeterlidir.

    oyun içinde rakip alanda yaptığı presle elmander'e, attığı ilk golle drogba'ya, gol sevinciyle rigobert song'a benzeyen futbolcu. resmen şu son 12 senenin en güzel adamlarının karışımı gibi.

    http://gss.gs/Z3H.jpg

    http://gss.gs/qQU.jpg

    ayrıca çok karizmatik ve çok güzel bir gülüşü var. hayatım boyunca gördüğüm, gülüşü en güzel siyahi olabilir. sen gol at, mutlu ol, bizleri mutlu et be gomis.
App Store'dan indirin Google Play'den alın