• 2
    çok güzel bir motto bana kalırsa, işi hiç dallandırıp budaklandırmadan hem taraftarlara hem futbolculara istenileni veren bir slogan.
    ulaşılması gereken şeyin şampiyonluk olduğu, 21. şampiyonluk olduğu daha öz şekilde anlatılamazdı.

    bu hedef doğrultusunda ilk lig maçımız olan kayserispor maçını şölen havasında bir futbolla, rakiplerimizin hayranlıktan ağızlarına açık bırakarak kazandık. haftaya yeni malatyaspor'dan üç fark yemiş bülent uygun'un osmanlıspor'u ile oynayacağız. ankara deplasmanı olması sebebiyle biraz canımı sıksa da kazandığımız taktirde inanılmaz hava yakalayacağımız bir seri başlatmış olacağımızı düşünüyorum zira üçüncü haftada da içeride sivasspor gibi çok güçsüz bir takımla oynayacağız. hoş, takım böyle oynadıktan sonra iç sahadaki her maça galibiyet gözüyle bakarım. neyse, eğer osmanlıspor'u deplasmanda geçersek sırasıyla sivasspor(e), antalyaspor(d), kasımpaşa(e), bursaspor(d) ve karabükspor(e) maçlarını galibiyle kapatacağımızı düşünüyorum. yani ilk yedi haftada eğer bir kaza kurşunu isabet etmez ve takım bu tempoda devam ederse 21 puan öngörüyorum. aynı zamanda yedi hafta sonunda en yakın rakiple en az 5 puan fark oluşacağını da tahmin ediyorum yedi maçımızı da kazandığımız taktirde.

    o saatten sonra da açıkçası kimse feghouli, asamoah takviyeli kadroyu durduramaz bana kalırsa. tıpkı üçüncü terim döneminde olduğu gibi yeri geldiğinde hakemi de yenen bir takım oluşur taraftarın da sinerjisiyle. zaten fenerbahçe hariç diğer tüm rakiplerle evimizde oynayacağız ikinci yarı. ilk devre fenerbahçe- başakşehir- trabzonspor- beşiktaş maçlarından çıkartacağımız bir 7 puan bizi devre arasına minimum 5 puan farkla lider sokar diye düşünüyorum.

    evet belki ilk defa gerçekler üzerinden değil de hayaller üzerinden gidiyorum ama ilk hafta oynanan oyun öylesine güzeldi ki insan devamını ümit etmeden duramıyor.

    yolun sonu canım izmir'imde şampiyonluk kutlamak!
    rerere rarara galatasaray galatasaray cimbombom...
App Store'dan indirin Google Play'den alın