resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Pendikspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 641
    ndiaye hakkında sayfalar dolusu yazdım,
    maliyetine eleştiri getirilebilir ama saha içi olarak tartışılacak bir isim değil dedim. sadece maliyetini eleştirenlerin canı sağolsun ki doğru da bir eleştiridir ama arkadaş izlemediği oyuncu hakkında gelip burada negatif algı kasan insanlara da yazıklar olsun demek istiyorum. allah kurtardı da bazı cahillerin tepkisine kanıp transferden vazgeçmedik. yıllar yıllar sonra üst düzey orta saha izleme şerefine erdik.

    orta sahamızdaki esas sorun sertlikten ziyade çeviklik ve hızdı. yine bugün gördük ki çevik ve hızlı bir orta saha takımına nasıl seviye atlatabiliyor. selçuk ve tolga'nın mıy mıy, hantal futbollarından sonra ndiaye- belhanda- fernando ilaç gibi geldi. bu isimlere rodrigues'in inanılmaz gayreti de eklenince rakiple kedinin fareyle oynadığı gibi oynadık. canımız istediğinde gol attık, canımız istediğinde tempoyu düşürüp top çevirdik, canımız istediğinde şov vari işler yaptık. kayserispor karşımızda o kadar aciz kaldı ki skor 4-1 olmasına rağmen vakit geçiren, yerde yatan, oyunu soğutmaya çalışan taraf oldular.

    işte tüm bunlar ndiaye. işte tüm bunlar belhanda. işte tüm bunlar fernando...

    modern galatasaray orta sahasının en kilit ismi ndiaye'yi bugüne kadar formamız altındaki performansından dolayı kutluyorum.
    umarım daha da form tutacak, kendini geliştirecek ve daha da önemlisi taraftar için sembol bir isim olarak yıllar boyunca formamızı terleteceksin.

    yolun açık olsun.

    not: 14 ağustos 2017 galatasaray kayserispor maçına ithafendir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın