• 219
    uzun zamandir bitmesine uzuldugum bir galatasaray maci izledim. ilk haftadan olumlu yonler cok fazlaydi. simdiden sampiyonluk havasina girdim valla. bu guzel oyun ve skor ile birlikte tudor da nefes almis oldu. kendisine inanmayanlardandim ama demekki sans vermemiz gerekiyormus.

    ndiaye nasil oynadi oyle. canavar gibiydi. hep dikini driblingler yapti, paslar atti. sezonun geri kalani icin cok heyecanlandirdi.

    gomis bu sezon cok can yakacak gibi. hazirlik donemindeki performanslar endise vericiydi ama bugun akilliardaki tum soru isaretlerini sildi, atti. dorduncu goldeki bitiris harikaydi. linnes`in pasini da es gecmemek gerek. sol bekten muazzam bir pas.

    mariano`ya diyecek bir sey yok. sonunda iyi bir sag bek izleyecegiz. adam sagdan akiyor resmen. defansif olarak da cok guven veriyor

    fernando da cuk oturmus. cok katki saglayacak bize. risksiz, kisa paslari hep isabetli. defansa katkisi da buyuk.

    rodrigues de bugun gayet iyiydi. ilk golu ona yazmak lazim. bu takimda yeri var.

    maicon da cok guven verdi. ustelik serdar aziz ile iyi bir ikili olabilir gibi duruyorlar. serdar`i da begendim bugun.

    belhanda hem fiziksel hem teknik olarak ust seviyedeydi. takima alistikca ve fiziksel olarak daha da ustune koydukca cok katki verecektir. ustelik adam da eksiltebiliyor.

    sonuc olarak bugun, sezonun geri kalani icin bizi coook heyececanladirak bir mac oynadik. uzun sure ilk defa gelecege umutla bakiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın