• 937
    bugün yani 14 ağustos 2017 akşamı beyaz tv'de canlı yayına çıkacak olan eski gs yöneticisi.

    sözlük yazarlarından, sosyal medyada geniş takipçi kitlesine hitap eden kullanıcılardan tek ricam, süper lig 17-18 sezonunun açılış maçını oynayacağımız bugünde bu tetikçinin hiçbir sözünü, hareketini, yalanını, iftirasını yayınlamaması, bu ahlaksız adamı gündeme getirmemesi.

    evet bu adam hakkında zamanında iyi sayılabilecek bir şeyler de yazmıştım ama yanılmışım. çok büyük yanılmışım. bu adam kulübe bağlıyken galatasaray benim her şeyim tarzı duruş sergilerken, zorla (bakın o kadar rezildi ki, normal bir ülkede halkın arasına çıkılmaz bu yönetimin yaptıkları yapıldığında) istifa ettiğinde hemen galatasarayın sırlarını dökmeye başladı. meğer yöneticiyken sevgi değil nefret ve kin beslemiş galatasray'a karşı.

    yöneticiyken de sürekli bir gün a spor'a bir gün ntv spor'a diğer hafta beyaz futbol'a bağlanarak gündem olmaya çalışıyordu, çünkü ilgi budalası kendisi. bu akşam da ipe sapa gelmez, algıları oynatmaya yönelik akıl almaz şeyler söyleyecektir. ve galatasaray taraftarının bir kısmının ona inanıp takıma küsmesini, bir kısmının da ondan nefret etmesini sağlayıp camiayı ortadan bölmeye çalışacaktır.

    lütfen bunun gibi ucuz proje adamlarına prim vermeyelim. bu adamı gündem etmeyelim. gündem olmasın dediğim adam için uzun bir entry girdim ama lütfen bu adam konuşulmasın bugün. sadece (14 ağustos 2017) kayserispor maçındaki saha içi sorunlarımızı, artılarımızı eksilerimizi, hangi golümüzün daha güzel olduğunu tartışalım inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın