resim
Hüseyin Göçek
Görev:Video Yardımcı Hakem
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 435
    bazi maclar vardir hani aklinizdan hic cikmaz, belki buyuk maclar degillerdir ama mac icinde oyle seyler olur ki bir sekilde aklinizda yer edinir. iste huseyin gocek benim icin boyle maclarin hakemidir. neden mi?

    2 aralik 2007 tarihli galatasaray- ibb maci benim huseyin gocek'le ilk tanistigim mactir. 90 dakika cok kotu bir yonetim gosterdigi macta iki penaltimizi vermedigi gibi , itirazdan hasan sas'i kirmizi kartla oyundan atmistir fenerbahce derbisi oncesi. isteyenler gorutulere bakabilir. mactan sonra hasan sas sinirinden turkiye'den ayrilmayi dusundugunu bile soylemisti.

    http://tr.beinsports.com/...-karistiran-pozisyon

    ikinci huseyin gocek vakasi ne hikmetse yine bir ibb macina denk geliyordu ama ilkinden cok daha buyuk bir dograma yapiyordu bu sefer.

    macin son 10 dakikasi boyunca anlasilmaz bir sekilde ibb takimiyla beraber kalemize yagmistir huseyin. serbest vuruslar, frikikler..harry kewell'in korner bayragi onunde topu saklayip kornere cikmasi gereken topa 20 metreden inanilmaz bir deparla yetisen huseyin, aut karari vermistir. halbuki korneri verse maci orda bitirecektir galatasaray. sonra hasagic'in kale vurusuna santra yakinlarinda bu sefer anlasilmazi zor bir faul karari yaratarak birde ceza sahamiza orta yaptirip 90+3'te golu yedirmistir. hatta o zaman formamizi giyen mustafa sarp isimli sahis, formasini sinirden yirtarak gogsu acik itirazlarda bulunmustur. bakin sevgi kelebegi abdullah avci nasil da havalara ucmus golden sonra.

    ozeti : http://tr.beinsports.com/...ekme-boyle-yakalandi

    m.sarp mactan sonra : http://tr.beinsports.com/haber/boyle-cildirdi

    yeter mi huseyin?

    ya kadikoy'de ilk basta direk vurus gosterip, lincoln golu attiktan sonra en direk verdim diye golu iptal etmesi?

    buyun burdan : http://tr.beinsports.com/...r/?r=1&hid=47920

    bursa macindaki eboue'ye vermedigi penaltida burda : http://tr.beinsports.com/...alti-var-mi-yok-mu-5

    ama sorarsan, adamin galatasaray formali fotosu var..
App Store'dan indirin Google Play'den alın