• 35
    penaltıya kadar rezalet bir maçtı. seyircinin de olmaması belki etkendir ama bence daha büyük etken ülkedeki futbol takımlarının veteran futbolcularla dolu olması. bu yaştaki adamlarla tempolu futbol oynanmaz. bir ara spiker eto, pepe, quaresma nın yanyana geldiği bir anda, 3 dünya yıldızı bir arada minvalinde bir cümle kurdu. merak ediyorum söylerken kendi inanıyor mu bu söylediğine. 36,34,33 yaşındaki türkiye liginde oynayan üç futbolcu dünya yıldızı falan olmaz, olsa olsa eski dünya yıldızı olur. cumadan beri maçları izliyorum, aynı tas aynı hamam. sıkıcı, zevksiz, tatsız , tutsuz şeyler.
    bu veteran futbolcu sevdasından kurtarmamız lazım kendimizi.
    akşamüstü *lukaku, rashford, pogba, martial -24,19,24,21- yaşlarında adamlarla west ham'ı dağıttı manchester united. tabi manchester yarışmacı takım olmadığından genç rashford'u oynatabiliyor lig maçında. ama bize olmuş oyuncu lazım olacak değil mi!
    saçma penaltıdan sonra maçın geri kalanını zaten izlemedim.
    beşiktaş berbat, bu yaş ortalamasıyla da bir halt olmaz. bizimkilerin bu hakemlere sesi çıkmasa bile bu böyle gitmez; zira aziz yıldırım'a güveniyorum. malum seçim var onlarda da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın