• 1792
    bazı renktaşların salyalarını akıtan şili'li de jong, aboubakar'ın tırnağı etmeyecek 32'lik negredo, müzmin sakat lens ile gerçekten çok korkutucu bir kadroları(!) var. artı yönleri başlarında, galatasaray' kıyasla bir adet yönetim, iyi bir teknik direktör olması ve talisca. eskaza talisca olayında benfica tarafı kazanan olursa, bu sene süper lig'di, şampiyonlar ligi'ydi derken savrulup gitmeleri hiç de zor bir durum değil.

    ayrıca fm'ci fiko'nun "önümüzdeki sezon sonuna kadar kirala" taktiği yüzünden her sene farklı kilit oyuncularla oynamak zorunda kalan şenol güneş bu sene takım uyumu işini kotaramazsa o zaman görün siz şenliği.

    heh, yönetimsiz ve teknik direktörsüz galatasaray, haşortmanlı fenerbahçe varken yine şampiyon olma şansları yüksek, ama yok yüzyılın takımını kurmuşlar, yok çok kalitelilermiş falan geçin bunları. biz ne kaliteli kadrolar gördük, 16 dakikalık uzatmalarda şampiyonluk kaybeden. dedeler'in bir olağanüstü genel kurulla, yönetim ve teknik direktörü değiştirmesine bakar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın