• 1788
    kadrolarında talisca dışında imreneceğim oyuncu yok.

    kaleci çok şeydir. takımın %30'udur. bir defa bizim kalecimiz muslera. kimse kusura bakmasın ama iş teknik adamda bitiyor. yoksa hayatının en formda sezonunu yaşamış azman gomis'i şenol güneş'e ver ne oluyor gör.

    pepe, atiba, queresma falan. bu yaştaki oyuncularla ciddi bir ligde nal toplarsınız. uzun maratonu kaldırmak kolay değildir. sakatlıkları kariyer noktalıtıcı olabilir.

    bence bu sezon geçen sezonki hakem desteğini alamazlarsa çabuk düşerler. resmen başakşehir'in şampiyonluğu küçük şikecilere hediye edildi. aynı hakem hataları olmasa o temposuz galatasaray bile şampiyonluk yarışında en az beşiktaş kadar olurdu. işte o çok övülen kadro kalitesi bu kadar beşiktaş'ın.

    ayrıca kimse farkında değil ama aboubakar çok büyük kayıp. fizik kalitesi inanılmazdı adamın. stoperleri dövüyordu. evet negredo pivot forvet ama durağan ve anca gelirse atan cinsinden. marke edilmesi takım yerleşiminde sorunlar yaratacak profilde değil. aboubakar hiç yorulmadan ve sahanın her yerinde, oyunun her anında vardı.

    beşiktaş'ın 17/18 sezonu performansını bence talisca, medel, oğuzhan, lens ve negrodo belirler. bu oyuncular biraz bile düşerse, sakatlık sorunu yaşarsa yaş problemleri yoğun maç temposunda tepetaklak gelmelerine neden olur.

    galatasaray ise fernando, ndiaye, belhanda, gomis, mariano, maicon, feghouli gibi oldukça dinamik, sert ve güçlü adamlar aldı. hepsi driplingci ve formda geldiler. iyi hava yakalarsak çok dominant bir sezon geçirebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın