• 696
    (bkz: 12 ağustos 2012 galatasaray fenerbahçe maçı)
    engin baytar'ın futbol hayatını karartan, 10 kişiyle de olsa feneri eze eze yendiğimiz süper kupa maçı. engin baytar atılınca, herkes orta sahayı kalabalık tutalım derken fatih terim, emre çolak'ı orta sahanın ortasına çekip aydın'ı oyuna almış ve hücum futbolundan taviz vermemişti.

    nihayetinde maçın sonlarında caner erkin, saçma bir şekilde penaltı yapmış ve o zamanların fark yaratan oyuncusu selçuk bizi 3-2 öne geçirmiş ve maçı kazanmıştık. sevgili haşortman 3. golü yiyince sow'u oyuna alarak, ezikliğini göstermişti. ayrıca bu durum fatih terim'e neden imparator dendiğinin küçük bir kanıtı olmuştu.

    maçtan diğer akılda kalan şeyler, melo'nun takıma geç gelmesiyle orta sahanın ortasında selçuk-hamit, santraforda elmander-umut bulut ikilisiyle önceki sezonki önde basan futbolumuzu oynamaya devam etmemiz olmuştu. bu maçtan sonra engin'i kaybetmemiz, ujfaulisi'nin sakatlığı ve elmander'in eski formunu yakalayamaması sebebiyle bu futbolu bir daha oynayamayadık. umut bulut, 2 gol atarak yıldızlaşmıştı. ayrıca maçın başında bear volkan sakatlanıp, yerini mert günok'a bırakmıştı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın