resim
Domagoj Vida
Takım:AEK Atina
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.84
Uyruk:Hırvatistan
  • 126
    beşiktaş'ı şampiyon yapmaz ama avrupa'da çok işe yarar. en önemlisi tosic denen beyinsizden kurtulmuş oluyorlar.

    maalesef iyi yöneticilik burada ortaya çıkıyor. bjk'da bir oyuncu yetersizse en kötü bir sezon içinde ondan daha iyisini alıyorlar. tolga yetersizdi fabri'yi aldılar. ismail yetersizdi caner'i aldılar. olcay yetersizdi babel'i aldılar. gökhan inler yetersizdi medel'i aldılar. quaresma aksamaya başladı lens'i kiraladılar.

    biz ise yıllardır çektiğimiz sabri'den bu yaz anca kurtulabildik. belki 3 senedir selçuk'la cebelleşiyoruz, kurtulup kurtulmadığımız hala belli değil. semih'ten kurtulalım diye ahmet çalık'ı aldık, şimdi ahmet'ten kurtulmaya çalışıyoruz. yasin'in yerine aldığımız rodrigues, yasin gibi kanat forvet olmadığından 6 ay bruma'nın arkasında yedek bekledi, diğer kanatta yine ya yasin ya da sinan oynadı.

    canaydın dönemindeki gibi paramız olmasa "ya mali durumdan işte" der geçiştirirsin ama bizim salakların parası da var. harcanan bu kadar paraya rağmen bu kadar kötü transfer yapmak inanılmaz bir başarısızlık maalesef. umarım bu sezon bu yetersizlerin galatasaray'da yer bulduğu son sezon olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın