resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 600
    vasat bir sağ kanat oyuncumuz olsa dahi şu gün itibarıyla transferinin iptal edilmesi gerektiğini söylerdim. artık gerçekten yeter. böyle rezillik olmaz.

    "iki ay beklenecek oyuncu değil" diyenler var, ben başka bir açıdan yaklaşayım. iki ay önce anlaştığınız futbolcu iki aydır hala değil takıma katılmak, sözleşme dahi imzalamadıysa size gelmek istemiyordur. kalibresinden bağımsız konuşuyorum. eski kulüpten alacak meselesi falan değil artık bu. feghouli oynamadığı için kazanma şansımızın çok daha az olduğu kayserispor maçının galibiyet primi arkadaşın imza parasına eklense o para bir mesele olmaktan çıkardı şimdiye. yetişmeyen evraklardan bahsediliyor, bilemem, belki doğrudur, ancak belli ki oyuncu tarafında da bir isteksizlik hakim. görünen o ki çantada keklik görülüp alternatif bir sağ kanat da aranmamış.

    maalesef vasatı geçtim, kötü sağ kanat oyuncumuz bile yok şu anda. bomboş bir bölge. o yüzden beyefendinin pürüzlerinin ütülenmesini, matematiksel olarak mümkün olan maksimum parayı koparmasını, west ham'ın bu işten maksimum kazançla ayrılmasını, tüm muhatapların gönüllerinin hoş olmasını falan hep beklemek zorundayız.

    tudor görev verirse pazartesi sağ açıkta da ben oynarım artık.

    edit: şunu da yineleyeyim, (bkz: #2223296)
App Store'dan indirin Google Play'den alın