resim
Emre Mor
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:27
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 578
    kendisi kesinlikle yetenekli. hem de sadece adam geçme konusunda değil, hatırlayın avrupa şampiyonasında uzun toplarıyla, top kontrolüyle göstermişti yeteneğini.

    ancak işte milli takım gibi düzensiz oynayan ve çok da üst seviye futbolcuların olmadığı takımda, özellikle kendisinin özelliklerine sahip futbolcu olmayan takımlarda şu an oynarsa tekrar ''vay be ne topçu'' derler. ancak dortmund gibi sistemli takımlarda oynaması için öncelikle futbola bakış açısını değiştirmeli. maçta ne kadar süre topla buluşabilir, ne kadar süre topla oynayabilir, ne zaman pas vermeli, ne zaman şut çekmeli ve her şeyden önce oyunun içinde kalmayı öğrenmeli. zira kendisi topla buluşamadığı maçlarda oyundan kopan biz izlenim bırakmıştı bende.

    mesela geçen sene biz bruma'yı nasıl hayran hayran izledik! çünkü sahada adeta topu bruma'ya verip ''al aga ne istiyorsan yap'' diyen bir takım vardı. topla oynama şansı vardı ve sneijder, poldi gibi futbolu bilen 2 adamla birlikte bruma hayran bıraktı kendine. emre şu an o profilde bir takımda oynasa hala herkes hayran hayran bahsediyor olabilirdi bence.

    bence kendisi için en kritik nokta takım seçimi. çok üst düzey takımlarda mı oynamak istiyor, yoksa en iyi ihtimalle orta sınıf takımların topla oynayan oyuncusu mu olmak istiyor, karar vermeli. daha yolu uzun, umarım doğru kararlar verip bizi gururlandırır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın