resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 12862
    galatasaray'ı takip etmemek için en geçerli sebep kendisinin tekrar bu takıma gelmesidir. valla hocam kusura bakmayın, benden daha çok bu takımı sevenler de vardır ona da eyvallah ama bana ters geliyor, midem kaldırmıyor. fatih terim'in geri dönmesine benzemiyor yani bu adamın geri gelebilecek olması. arda turan'ın olduğu takımı izlemektense gider marsel ilhan izlerim daha iyi. kesinlikle skorlara dahi bakmam, bu takım umrumda olmaz.

    şovmen, yapmacık, herkese yürümeyle meşhur olan, sıkıştığında allah kitap adamlık vatan satan, birkaç yüz bin dolar için euro 2016 gibi zor katılabildiğimiz turnuvada küsen trip atan, acun emre rıdvan'la takılan, takıma dönmesi halinde ise ortalığı karıştırabilecek potansiyelde olan ve bu intibayı kendi kendine yaratan bir zattır. kaldı ki şov için umreye falan gidip bunu göze sokmaya çalışan falan demedim yani onları saymadım. maalesef ki karakterini sevmediğim biridir.

    dayanamayız, bir şekilde yine galatasaray'ı izlemeye devam ederiz muhabbeti olmaz, asla olmaz bende bu. kişisel düşüncemdir. sevene de saygım var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın