resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:62
Uyruk:Hollanda
  • 698
    --- alinti ---

    "şampiyon olacağımıza eminim"

    ziraat türkiye kupası'nda bucaspor'u 2-1 yenerek gruplara kalan galatasaray'da teknik direktör frank rijkaard çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. hollandalı teknik adam şampiyon olacaklarına da emin olduğunu belirtti.

    rijkaard, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada çok önemli bir maçı kazandıklarını belirterek "bugün sahada oynayan ilk 11'i hak edecek bir çok futbolcumuz vardı. ilk yarıda maçın üstün tarafındaydık. ve bu şekilde devam etmeye çalıştık. ama sonra 10 kişi kaldık ve bu takımımızı etkiledi. takımımızı galibiyet için savaştı. son 15-20 dakikada bazı oyuncularızda yorgunluk belirtileri başladı. ama tabi maçta pozistif şeylerde vardı. linderoth'un uzun bir aradan sonra aramıza katılması ve diğer bazı futbolcularımız da bugün forma şansı buldular" dedi.

    hollandalı teknik adam, derbi mağlubiyetinin ardından bu galibiyetin alınmasının hatırlatılması üzerine "o yüzden bu maçın kazanılması bizim için çok önemliydi. ama takım toparlandı diyebilirim. o yüzden artık önümüze bakmamız lazım. bu galibiyet önümüze bakmamız için bize yardımcı oldu. ancak bu maçı tek karmaşık hale getiren 10 kişi kalmamız ve böyle mücadele etmemiz oldu" şeklinde konuştu.

    kendisine yapılan eleştirilere de değinen rijkaard "herkesin kendi düşüncersini söylemeye hakkı var" derken "sezon sonunda şampiyon olacağımıza eminim" sözleriyle konuşmasını noktaladı.

    --- alinti ---

    kaynak: ligtv.com.tr
App Store'dan indirin Google Play'den alın