resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 15213
    kendisine yıllık 2 miyondan 2+1 sözleşme teklif etsek kabul etmez miydi? kendisinin nice'de alacağı ücret üzerinden saldıranlar buna cevap versinler.

    adam sözleşme hakkı olan 4.5 miyonu almadan gitti. paragöz olsa söke söke alırdı o parayı. yorum yaparken biraz insaf sahibi olun.

    galatasaraya gelmiş en yetenekli, karakterli futbolculardan birine yorum yapmadan önce biraz saygılı olun. hangi maçta 'aman sikerler, ben parama bakarım' diyerek oynadı bu adam? örnek verin biz de ikna olalım. aldığı ücreti yargılayacaksanız bunun üzerinden yönetimleri eleştirin, bu adamı değil.

    ben ne yerli seviciyim ne de yabancı aşığıyım. selçuğa sövmemizin sebebi de bu zaten, adam takım östersunda göz göre göre elenirken hala umarsızca yan pas yapıyor.

    sneijder bu kulübe gelmiş özel bir adamdır. melo öyledir. muslera öyledir. elmander öyledir. çok forma giyememiş olsa da emre aşık öyledir. hatta ofsayt yedirecek ama piskopat olmasa engin baytar da öyledir. gökhan zan, necati ateş ve daha adını sayamadığım birçoğu bunlar yaptıkları işin hakkını vermeye çabalayan yırtınan adamlardır.

    biraz insaflı olun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın