• 240
    abisiyle birlikte galatasaray'ın başına gelen en kötü şeydir. öyle ya da böyle planı kusursuz işlemektedir. terim kovulduktan sonra, gelmeyeceğini bile bile lucescu'ya adam gönderdi. maksat, terim'in: "ben varken lucescu'ya nasıl gidersiniz, alternatif olamam." demesiydi ve sanırım başarılı oldu. kendisi terim'in gelmesini zerre istemiyor çünkü florya'nın dışında kalacak. e öyle olursa kim n'diaye'ye 9 milyon euro bonservis gömecek? neyse.

    şimdi de terim'in gelişini engellemek için arda turan'ı transfer etmek istiyor. tapusuyla alamayacağını bldiği için muhtemelen kiralayacak. e zaten 1 sene de mehmet özbek için oldukça uzun bir süre. seneye öyle ya da böyle gideceklerini biliyorlar çünkü. bu süre zarfında terim'i uzak tutayım da ne olursa olsun diyor. galatasaray'ın iyiliğini istiyorsa fenerliyim lan. yemin ederim aziz yıldırım, galatasaray'ın haklarını bu adamdan daha iyi korur.

    arda turan cephesine gelirsek onda da sorun gözükmüyor. walter white'ı bitirmek isteyen jesse pinkman'dan farksız. sırf terim galatasaray'a geri dönüp eski gücüne kavuşmasın diye gelip oynar bir süre. keşke gelmese. tam selçuk'tan kurtulduk derken bir de arda kök salacak buraya. zaten takımda destekçileri çok. selçuk, yasin, ahmet çalık falan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın