resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 12691
    terim'in gelmesi, şampiyonluk şansımızı arda'nın gelmesinden çok daha fazla artıracaktır. birisi tüm takıma etki edecekken, diğeri bireysel katkı yapar ancak, o da takım ve taraftar karışmaz ise. hangi akla hizmet bir futbolcu için tüm takımın oyunu satılır? hangi akla hizmet hala tudor'a güvenilir? aklım almıyor! bir de sözünü vermişler sen gelirsen terim gelmeyecek diye! bravo kaldırın bi taraflarını arda'nın, kalkmamıştı zaten yeterince! biz bu adama muhtaç mıyız ki böyle sözler veriliyor? sanırsın messi geliyor. taraftarın çoğunluğunun istemediği, galatasaraya yakışmayan bir oyuncudan bahsediyoruz. futbolcuya dayalı düzen mi? alın size daniskası! daha gelmeden verilen sözlerle başlamış entrikalar, karışıklıklar. selçuk bey'in de ilk 11 oynaması garantisini de verin bi güzel ikna olsun beyimiz.

    evet, terim de gelmek zorunda değil. fakat ben sadece bu sene galatasaray menfaatlerini düşünüyorum, galatasaray'ın şampiyonluk yarışından kopmamasını galatasaray için istiyorum. yoksa batacağız ne yazık ki. bu saatten sonra takımı tanımayan bir yabancı hocanın gelmesi de risk. bizim için en az riskli olan terim'in gelmesi, sadece analitik düşündüğümüz zaman. he yine de blanc mı arda mı derseniz, herkesin cevabı gibi benimkisi de blanc. ama blanc'ın gelmesi arda'nın gelmesini engellemiyor.

    uzun lafın kısası sen gelme ulan ...

    edit: ya çok mu zordu sneijder'i tutup belhanda'ya verilen paralarla adam gibi sol açık ve sol bek almak? taraftar'ın en sevdiği isimlerden birini yollayıp bir de üzerine uğraştığınız şeylere bakın! bu kaçıncı kendi topuğunuza sıkmanız? basit yollar dururken rahat batmasıyla saçma sapan işlere giriyorsunuz olacak şey değil !
App Store'dan indirin Google Play'den alın