• 21
    bir kere daha gördük ki galatasaray sözlük ile ekşi farklı mecralar. oradaki format buraya uymuyor. çünkü ekşi'de ortak payda yokken burada var. dolayısıyla tüm kurallar ve koyuluş gerekçeleri ve de yorumlanıp uygulanmaları bu ortak payda çerçevesinde farklılaşıyor.

    bu arkadaş kişisel hırslarını malesef art niyetli bir üslupla sözlüğe taşıdı. uyarılara aldırış etmedi ve uçtu. sanıyorum ekşi kökenli olması, oradaki formattan vazgeçememesi, burada devam ettirmekte ısrar etmesi de bunun sebeplerinden bir tanesi.

    bunu düşünce özgürlüğü yok diyerek mağduriyete vurmak sadece aynı art niyetin tekrarı olur. zira quakerboy eleştirilerinin hiç biri uçana kadar silinmemişti. zaten yazarın başlığına eleştiri giren ilk insan da kendisi değil.

    dün kendisini, sözlük kişisel hırslarını akıtmana hizmet etmek amacıyla oluşmuş bir platform değil diyerek uyardım. quakerboy'un kendisi hakkında yapılmış eleştirilere isim belirtmeden tek bir entry ile toplu olarak cevap vermesini dahi sindiremedi düşünce özgürlüğünü ağzına dolamış bu arkadaş. malesef aynı art niyeti sürdürüp sözlüğü foruma çevirme gayesini görünce yazarı uçurmak zorunda kaldık. kimseyi ilgilendirmeyen meselelerini halletmesi ve öfkesini doyurması için sözlüğü araç haline getirmesine müsade edemezdik. olay bundan ibarettir.

    ve ayrıca; (bkz: #2222362)
    ilginç bir insan hakları mahkemesi kararı ışığında değerlendirmek içinse; (bkz: #2222466)
App Store'dan indirin Google Play'den alın