resim
Allan Irénée Saint-Maximin
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.73
Uyruk:Fransa
  • 16
    potansiyeli çok yüksek bir oyuncu. açıkçası monaco'nun geçtiğimiz sezon yaşadığı efsane sezonun ardından piyasaya sürecekleri yeni oyuncu olarak kendisini görüyordum. nice, belhanda için harcamadığı 10 milyon euroyu saint-maximin'e yatırmış. bu sene mümkün mertebe takip etmeye çalışacağım nice'i ve fransa ligi'ni.

    bu vesile ile fransa ligi'nin de bu sezon fazlasıyla heyecan verici olduğunu söylemem gerek. psg'yi özellikle neymar transferinden sonra söylemeye gerek yok. asıl hedefleri artık şampiyonlar ligi. sırf bu uğurda deli gibi tazminat ödeyip blanc yerine emery'yi getirdiler takımın başına. monaco zaten doğal şampiyon adayı, o kadar oyuncu kaybetmesine rağmen. lyon ufak da olsa bir dönüşüm yaşadı. lacazette yerine aldıkları diaz çok şey vaadediyor. nice için biraz yukarıda söyledim. halihazırda oturmuş bir sisteme sahipler. belhanda'yı kaybettiler ancak uygun maliyete sneijder'i aldılar. orta sahaları çok çalışkan. son olarak da bielsa ve ranieri'den bahsetmek lazım. lille genç oyunculara fazlaca yatırım yaptı. şampiyon olabileceklerini sanmıyorum ancak bielsa'nın dünya futboluna sunacaklarını izlemek keyifli olacak. ranieri'nin elinde ise güç kaybetmiş bir takım var. bir tek tataruşanu'yu aldılar dişe dokunur şekilde.

    neyse; gereğinden fazla uzattım. entry maksadından çıkmasın, bir tanımla bitireyim: nice'e büyük güç katacak genç yetenek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın