resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 15187
    kendisi türkiye' de ederinden çok daha fazlasını alıyordu doğru ve sadece o değil tüm yabancılar için de durum bu. peki şöyle düşünelim;

    yaptığın işi aynı fiyata ırak' ta yapar mısın? hatta bırak ırak' ı, batı illerinde yaşayan birine sor bakalım aynı işi aynı fiyata ığdır' da yapar mı? ya da kaç para farkla ığdır' a gitmeyi kabul eder?

    geçen bir arkadaşımla konuşuyoruz erzincan' ın bilmem ne ilçesine özel bir kurum avukat arıyormuş başvurdum dedi. bunu diyen arkadaş konya' da yaşıyor. dedim oğlum ne işin var erzincan' da? maaş beklentiniz nedir sorusuna 10.000 yazdım verirlerse vallahi giderim dedi. sen avrupa ülkesi olduğunda sende de avrupa fiyatlarına oynamaya başlarlar merak etme çünkü sen rusya gibi berbat bir iklime ve coğrafi koşullara sahip değilsin. harika bir iklimin var. gel gelelim eğitimsizsin, cahilsin; liyakatın olmadığı bir ülkesin. bağımsız yargı yok, hukukun üstünlüğü yok, özgürlük yok, düzen yok... ve bir de tüm bunların üzerine müslüman bir ülkesin. sanma ki yurt dışında müslüman denince senin tarifini yaptığın o sevgi dolu insanlar algılanıyor. adamlar tüm ülkeyi kara çarşaflı fesli zannediyorlar. durum buyken iki taraf da aynı parayı verdiğinde neden sana gelsin ki bir adam?

    kompleks editi: almanya bizi kıskanıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın