• 921
    son zamanlarda "fikir özgürlüğü fetişisti" yazarlar tarafından "elestiri hakkı yeaa..." argümanıyla karalanan adam.

    ben anlamiyorum bu adam ne yapsin? ne gibi bir beklentiniz var? evet güvenimiz var ve bu güven bir günde olusmadi. bu adamin emegi de var, dürüstlügüne de inaniyoruz. ne bekliyorsunuz? medyum degil ki bu adam simdiden 2 sene sonrasinin kesin transferlerini anlatsin.

    bak mesela elestiren de var bu adami. hemen önceki entrylerde güzel bir komplo teorisi, ama elestiri. diyor ki yazdigi transfer entryleri sözlükte gündem olusturuyor ve bu gündemle de dursunun kicini kurtardi. tamam güzel, ama sen simdi su argümanlarla yazdiginda bu elestiri olmuyor bosuna salaga yatmanin alemi yok.

    "sallamasyon"
    "ne var bunda ben de yapabilirim"

    bu durumu hamzaci, terimci diye bilinen yazarlar da yapiyor genelde ki böyle bir olay oldugunda ne olursa olsun böyle bokculuk yapan yazarlarin arkasindalar. siz gercekten kendinizi kurnaz saniyorsunuz, ama degilsiniz. üzgünüm.

    söyle bir örnek vereyim, doktorsun, ameliyatin var. sen nester kullanacagina ameliyata satirla giriyorsun. sonra da diyorsun ki ne var bunda ben böyle calisiyorum. oldu mu? olmadi. olmaz da zaten. bu kafayla sizden bir yol olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın