resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 15178
    $ahsen benim için sneijder'in maa$i hiç dert olmami$tir. en kötü halinde bile 17 gole direkt katkisi bulunmu$tur wesley'in. takimda ne çöpler vardi sneijder'e kadar, aldigi maa$ ele$tirecek. ancak yönetim neden ille de kendisi göndermek istedi, asil bunu anlamak istiyorum. takimda tonla futbolcu var maa$ yükünü azaltmak adina gönderilmesi gereken, neden ille de sneijder? umarim bir gün birileri çikar ve tüm $effafligi ile bu soruyu yanitlar.

    gönderilme $ekli hiç ho$ olmadi. yollar böyle ayrilmamaliydi. türkiye'de ba$ka bir kulübe gitmesini engellemekti bir diger amaç. yönetim bunu da ba$ardi.

    överken de, gömerken de devamli ölçülü olmaya gayret gösteriyorum. sneijder fani arkada$lari kirmak istemem ama, sneijder'in bir yerde hata yaptigini dü$ünüyorum. yoksa yönetim onu bu $ekilde kapinin önüne koymazdi! hiç bir futbolcunun tatilde iken forma numarasi alinip bir ba$ka futbolcuya verilmez!!! sneijder'e bu yapildi ve i$te bunun neden yapildigini merak ediyorum.

    biraz spekülatif olacak ve belki sneijderci arkada$lar bunu yine oflayacak ama bakin dostlar, hiç kimse galatasaray'dan büyük degildir! $ahsen sneijder'in kismen kendisini kulübten büyük görüp, de jong ve bir kaç ki$i ile tudor'un arkasindan i$ çevirdigini dü$ünüyorum. ayrilik sebebi ve $ekli bu bence.

    basin çok yalan söylüyorum ama bu haber nisan / mayis aylarinda yapildi. içerden birileri basina bu haberi uçurdu ve basina 1 hafta boyunca bu konu oldu. ligler bitince de bir daha üstü kapandi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın