• 910
    adam galatasaray'ın tescilli duyumcusu, resmi site utanmasa "kardeşim milyon tane duyumcu hesabını takip edeceğinize gs sözlükteki quakerboy'u takip edin" diyecek ama bizim taraftar hala garip garip işlerin peşinde.

    "ben bu adamın yazdıklarına inanmıyorum, güvenmiyorum" diyenler bir taraftan da "çoktandır yazmadı, halbuki çevrimiçi duruyor, yazsa ya keşke" diye merakla bekliyordur, kandırmayın kendinizi.

    itimat etmiyor musun? takip etmezsin olur biter. ben itibar ediyorum, başkası da ediyor. sen itibar etme, kimse kafanıza silah sıkmıyor. hayır yani senin itibar etmediğine benim itibar ediyor olmam ne seni çok zeki ne de beni aptal yapar, herkes işine baksın.

    adam diyor ki x kişiyle ilgileniyoruz, diyor ki "ama hepsi çıkmıyor" yahu bir transfer döneminde yöneticiler 50 tane topçuyla ilgilenir, 100 tane topçuyu takibe alır ama 3-5 tanesi transfer olur.

    geçen hafta elemanın biri 19.05 diye bir zarf attı, bir sürü takipçi kasmak için insanları saatlerce bekletti. sonuç? ribery. bu adam ne dedi? öyle bir şey yok.. hayır yani bu adam olmasa o twitter daki eleman gibi binlerce hesap türüyecek. bu adam ne yapıyor? en doğru bilgiyi aktarmaya çalışıyor ama gel gelelim bizim taraftardan hakaret işitiyor..

    etmeyin kardeşim, siz itibar etmeyin, ben ediyorum, etmeye de devam edeceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın