resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 15165
    https://instagram.com/p/BXdhiHWBG1p/

    gitmesindeki sebebin para olduğunu, galatasaray ile tek bağının para olduğunu söyleyen insanlar var. biraz ağır olacak ama bu arkadaşların beyin fonksiyonlarının yeteri kadar düzgün çalıştığını sanmıyorum. azcık dünşünün ya azcık çalıştırın saksıyı. eğer adamın işi gücü para olsa krasic gibi wan der wiel gibi eboue gibi ne bileyim birçok başka adam gibi oturur yatar 4.5 milyon eurosunu alır bir sonra sene yine giderdi. parayı seven birinin bunu yapacağıı bilmek zor değil vallahi değil.

    adam yönetimle de konuştu hatta indirime bile yanaşmak istedi ama tudor denen kondisyoner çoktan fişini çekmişti. bakın beyler eğer elinizde sneijder varsa onu oynatmak zorundasınız. ligde patır patır puan kaybederkem sneijder u-21 ile idmana çıkarsa taraftarın göstereceği tepkiyi bir düşünün. bu yükün altından hiçbir kodsiyoner, yönetim kalkamaz.

    kısacası sorun para falan değildi. sneijder "500 bin euroya bile oynarım" dese gönderilecekti çünkü takımda durması demek, tudor'un seve seve* onu oynatmak zorunda olması demek. o kadar paraya alınan belhanda'nın sneijder'den kesik yemesi demek. sneijder de "adam" olduğu için istenmediği yerde daha fazla durmadı ve 4.5 milyon euroyu bıraktı gitti, olay bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın