• 1
    muhasebeci taraftarın bir başka versiyonudur. sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla çoğalmışlardır.

    özellikle yabancı hoca ve futbolculara hayrandırlar. hiç bir şeyi beğenmezler. ilk olarak frank rijkaard zamanında görünmeye başlayıp sneijder ile zirve yapmışlardır. arada riva zamanı çok yükselmişlerdir. selçuğu sevmezler vs.

    neyse mevzuya dönelim anladınız az çok kimlerden bahsettiğimi.

    bak ne oldu kardeşim. frank rijkaard denen beceriksiz antrenörün şimdi lale alım satımıyla uğraşıyor söyledik inanmadın beceriksizliklerine.
    bak ne oldu kardeşim sneijder'in . yalandan götü boklu nice'de bulabildi ancak bir anlaşma hem de bonservisi elindeyken. galatasaray'dan 6 alırken 1.8 ancak alabildi. kim verir göbekli, sağdan sola dönmesi 2 gün alan küçük maçların büyük oyuncusu bitik sneijder'e fazlasını.
    riva mı ? mükemmel koşullara satıldı emin ol.
    ndiaye mi ? aslanlar gibi oynuyor topunu. sezonun en iyi transferi. hele bir de rahat bırakırsanız uçuracak bizi göklere.
    selçuk mu ? o konuda haklısın hakikaten kedi olalı bir fare tuttun ama onunda çaresine baktı başkan muhteşem bir ikili oluşturdu ön liberoda.

    kafam da güzel aklima gelenler bunlar daha bir dünya örneği var tabi de maksimum düzeylerde biktirdiklari bunlar aklima bunlar geldi.

    özetle; azalarak bitsen keşke.
App Store'dan indirin Google Play'den alın