• 125
    ilk yarıda naçizane gördüklerim ;

    1- bu maç böyle biterse tudor gider.

    2 - selçuk buyuk rezilsin. alıyor topu, dönüyor da dönüyor, sonra yine yanındakine atıyor. ileri atsa bile bir şey olmaz çünkü geçirdiği bu sürede rakip yerleşiyor. böyle atak yapmak mümkün değil. 3 milyon alan bu adamın sözleşmesini mi feshediyorsunuz napıyorsaniz yapın hemen.

    3 - garry rodrigues, hızlı, atletik, çalışkan. ama bir futbolcu zeki değilse bunlar boş. ilk 11 de oynayacak adam değil. sonradan giren veya rotasyon oyuncusu olur.

    4 - ahmet çalık basit ve aptalca hatalar yapiyor. kötü futbolcu olduğunu düşünmuyum, idare edebileceğini düşünüyorum ama bu hatalari yapmaya devam ederse düşünecegim. bunlara güven olmaz, stoper transferi şart.

    5 - belhanda, hemen topu ayağından çıkarması ve ileriye bos adama atmasi, top ondayken de dikine gitmesi güzel. çıtkırıldım da değil. mücadeleci.

    6 - orta sahaya transfer geldiği için umuyorum ki bu kısmın sorunu çözülecek. feghouli'nin de geldiğini varsayarsak o sag kanatta tamam. ama sol kanada feghouli gibi zeki ve kaliteli adam lazım. lens ve quaresma oyunu domine eden zeki kanatlar mesela. bu sekilde hucum sorunu da çözülecektir.

    7 - stoperde ahmet ve kronik serdar'a hayatta güven olmaz. gidin en kötü denayer' i getirin. stoper şart.

    8- linnes'i sevsem de oraya daha kaliteli bir adam şart. beyin terk carole'ü saymıyorum zaten.

    9 - ucuzundan üçüncü forvet bir adam almaları iyi olur. ama diğerleri kadar sart değil. dolayısıyla feghouli haric en az 3, mümkünse 4 oyuncu daha lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın